"Ami Chai" -  L'Chaim winkel in het noorden van het land

In het Noorden van het land kunt u onze winkel bezoeken en hiermee Daniel ondersteunen in zijn project. 

Video van de winkel in Meppel

U vindt de winkel in Meppel. De openingstijden zijn van 10:00 - 17:00 uur.
het adres is:   Hoofdstraat 115 in Meppel
Telefoonnummer: 06-29401672

We hopen u te ontmoeten in onze winkel waar we ons best doen om de leukste tweedehands spulletjes voor u uit te stallen.

 

Winkeltje L'Chaim Meppel

 

L'Chaim for Life - winkel, tweedehands artikelen

6 februari 2013,  Sjevat 26, 5773

Shalom beste vrienden,

Het is zover. Vanaf vandaag is de “L’Chaimtolife Shop. “Van alles en nog wat” open. Voorlopig eerst van 13.00- 18.00 uur maar in de toekomst ook ‘s ochtends. Een tijdje geleden is dit al aangekondigd en nu is het dan zover. Er moeten nog wel enkele puntjes op de I worden gezet maar dat gaat tussen de bedrijven door. Het is een inbreng winkel en dat wil in dit geval vooral zeggen dat alleen het beste en mooiste goed genoeg is. En dat betreft zowel kleding als ook boeken,cd’s, dvd’s en leuke dingetjes of gebruiksartikelen. De opbrengst op de duur, zal ten goede komen aan de overlevenden van de Holocaust in Israël. De “officiele” opening zal naar verwachting zijn in Mei wanneer Daniël Braun, de oprichter van L’Chaimtolife, in Nederland zal zijn voor een aantal spreekbeurten in ons land.

Kom vooral eens kijken, het is niet alleen gezellig maar we kunnen met elkaar heel wat betekenen voor deze mensen die de verschrikkingen van de nazi vernietigingskampen hebben overleeft, met alle traumatische gevolgen van dien.

Het oude adres is; Molenstraat 28 in Meppel (nu Hoofdstraat 115)
Telefoonnummer: 06-29401672